neljapäev, 30. mai 2024

Õuesõppepäev "Soolikaoja"

Et üheksas klass saaks rahus ja vaikuses eesti keele eksamit teha, on soovituslik teistel klassidel koolimajast väljaspool oma koolipäev mööda saata.
Meie võtsime eesmärgiks tutvuda kooli läheduses oleva Soolikaojaga. Selleks oli meil abiks Riigigümnaasiumi õpilane Maret Parve. Ta rääkis meile põhjalikult Soolikaojast ja sellest, mis kasu saab linn, loomad ja inimesed, kui keset linna asuvad mõned veekogud. Liikusime mööda Soolikaoja ja peatusime mitmetes kohtades, et teha joogipaus või kuulata juttu. Kuulamise ja liikumise käigus tuli paari peale saadud töölehel olevatele küsimustele vastuseid kirjutada.
Pärast nn loodusõpetuse tundi toimus kehalise kasvatuse tund. Selleks läksime Kastani tn ääres asuvale mänguväljakule. Seal sai igaüks ennast nii palju välja elada ja rahmeldada, kui jaksas.
Lõunasöögiajaks seadsime tiigi läheduses puude varju üles piknikuplatsi. Kõik kinnitasid keha kaasa võetud söökidega. Ajaveetmiseks oli erinevaid seltskonnamänge.
Oli õpetlik, liikuv ja aktiivne õuesõppepäev😊










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Maailmakoristuse päev

Täna võtsime klassiga osa maailmakoristuse päevast. Andsime oma pisikese panuse, et meie kooli ümbrus saaks puhtamaks.  Kõige rohkem leidsim...