kolmapäev, 31. mai 2023

ÖÖKOOL

Kaua oodatud öökooli jõudsime lõpuks ära oodata. Pikki silmi on seda sündmust oodatud. Kogu päeva jooksul oli planeeritud erinevaid tegemisi: lapsed said meisterdada õp. Eve juhendamisel rütmipilli, tutvuda Riigigümnaasiumi õppehoonega ning pidada seal maha üks korralik fotojaht, mille oli ette valmistanud  meie klassi Rasmuse ema Kadri.  Sportlikuma poole eest kandsid hoolt meie endine kehalise kasvatuse õpetaja ja hetkel ka lapsevana rollis olev Märt ja õp. Karin. Rahulikumaks tegevuseks oli planeeritud jooga, mida samuti viis läbi meie kooli endine lapsevanem. Meeskonna- ja koostööoskust saime harjutada Lahkuse bingo mängimisel. Sedagi viis läbi meie kooli lapsevavanem. 

Huvilised said enne magama minemist käia kuulamas linnulaulu ning teha õp. Vilja abiga lähemat tutvust hetkel aktiivselt toimetavate lindudega. 

Tantsuhuvilised said tantsulusti nautida öödiscol ja multikahuvilised öökinos. Ei puudunud ka "öölaulupidu", mille raames tegi õp. Aire muusika teemalist kahooti ja ühislaulmist.

Suur, suur aitäh kõikidele  lapsevanematele, kes aitasid ürituse läbiviimisele kaasa. 

Meie esimene kogemus öökoolis sai positiivse hinnangu. Selline hinnang annab põhjust järgmisel aastalgi öökooli teha.

























Rohkem pilte nähtav kooli kodulehel, galeriis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Veekogude teemat õppimas